Haudutettu liha-juurespata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g1200 g    2100 kcal228 g0 g132 g0 g
Sipuli 150 g2,7 kpl  1,7 dl45 kcal1,9 g7,2 g0,3 g2,6 g
Lanttu 100 g    29 kcal1 g4,6 g0,3 g1,8 g
Porkkana 120 g1,9 kpl   39 kcal0,7 g6,7 g0,2 g3,1 g
Maustepippuri, annos 1g5 g    0,2 kcal0 g0 g0,1 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1580 g    2214 kcal232 g19 g133 g7,5 g
Ravintosisältö / annos198 g    277 kcal29 g2,3 g17 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    140 kcal15 g1,2 g8,4 g0,5 g
Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.