Maukas jauhelihakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Paprika, punainen100 g    26 kcal0,9 g4,6 g0,4 g2 g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto125 g    350 kcal24 g0 g28 g0 g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g400 g    168 kcal6,4 g34 g0,4 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20 g    50 kcal2,4 g0,3 g4,4 g0 g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g250 g    68 kcal2 g13 g1 g7,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2395 g    1352 kcal113 g57 g74 g11 g
Ravintosisältö / annos599 g    338 kcal28 g14 g18 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    56 kcal4,7 g2,4 g3,1 g0,5 g
Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.