Kukkakaalimuusi parmesanilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 750 g1,3 kpl  19 dl181 kcal14 g17 g2,3 g17 g
Öljy30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Purjosipuli 50 g1/4 kpl   11 kcal0,9 g1,2 g0,1 g1,1 g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g45 g    176 kcal15 g0 g13 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
935 g    655 kcal30 g21 g45 g19 g
Ravintosisältö / annos312 g    218 kcal10 g6,9 g15 g6,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    70 kcal3,2 g2,2 g4,8 g2,1 g
Keitä kukkakaali ja sipulit pehmeäksi.

Lisää chiliä, suolaa, pippuria tai kasvisliemi (ei laskettu tähän reseptiin).

Kaada neste pois ja soseuta.

Raasta tuoretta parmesania ja nauti.