Katkarapu-tomaattikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1500 g  100 rl15 dl525 kcal24 g104 g1,5 g21 g
Tomaattimehu Valio1000 g    200 kcal10 g40 g0 g0 g
Kalaliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1,1 g3,7 g1,5 g0,1 g
Sipuli 150 g2,7 kpl  1,7 dl45 kcal1,9 g7,2 g0,3 g2,6 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g15 g    6,8 kcal0,3 g1,2 g0 g0,2 g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400 g    340 kcal4 g14 g28 g0 g
Katkarapu 540 g270 kpl  11 dl369 kcal78 g0 g5,9 g0 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Kidneypapu (Go green), annos 100g570 g    542 kcal46 g80 g4 g46 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
4216 g    2172 kcal167 g253 g51 g70 g
Ravintosisältö / annos527 g    271 kcal21 g32 g6,4 g8,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    52 kcal3,9 g6 g1,2 g1,7 g
Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.