Banaani-suklaapannukakut

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 260 g  26 rl4 dl892 kcal27 g182 g3,1 g9 g
Leivinjauhe 15 g 3 tl1 rl 26 kcal0,8 g5,7 g0 g0,1 g
Suola, annos 3g2 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri 42 g14 kpl11 tl3,5 rl0,5 dl171 kcal0 g42 g0 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350 g 70 tl23 rl3,5 dl116 kcal12 g17 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 120 g2 kpl   151 kcal13 g0,3 g11 g0 g
Voi 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl102 kcal0,2 g0,1 g11 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl32 g    288 kcal0 g0 g32 g0 g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g30 g    156 kcal1,2 g18 g9 g1,6 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Banaani, kuorittu 250 g2 kpl   218 kcal2,7 g46 g1 g4,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
13 annosta
1123 g    2150 kcal56 g319 g67 g15 g
Ravintosisältö / annos86 g    165 kcal4,3 g24 g5,2 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    191 kcal5 g28 g6 g1,4 g
Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.