Pinaattiketto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Margariini, Keiju, laktoositon kasvisrasva levite20 g    126 kcal0 g0 g14 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)1000 g 200 tl67 rl 260 kcal33 g31 g0 g0 g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g65 g  6,5 rl1 dl234 kcal8,5 g46 g1,4 g2,4 g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g150 g    21 kcal2,9 g0,6 g0,8 g0 g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g400 g    168 kcal39 g1,6 g0,4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
1735 g    836 kcal85 g84 g17 g4,1 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    48 kcal4,9 g4,8 g1 g0,2 g
Laita vehnäjauhot turpoamaan 2 dl maitoa, sekoittele välillä.

Kuullota kuutioitu sipuli margariinissa.

Lisää maito ja kuumenna.

Lopuksi lisää vehnäjauho maito seos ohuena nauhana ja kypsytä miedolla lämmöllä.

Aivan viimeisenä lisää pinaatti.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Keitä n.8 munaa ja lisää keittoon.

Syö munista vain valkuaiset . Keltuaisen voit syöttää miehellesi(puolisollesi).