Parsa keitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Parsakaali, pakaste, Apetit700 g    147 kcal23 g13 g0 g18 g
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruokakerma Valio 5%100 g    60 kcal1,2 g2,8 g5 g0 g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g100 g    110 kcal18 g2 g3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
1400 g    344 kcal44 g23 g8,2 g19 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    25 kcal3,1 g1,6 g0,6 g1,4 g
Keitä sipuli ja parsa . Soseuta ne. Lisää feta ja kerma , mausteita ei tarvi sillä feta antaa riittävän suolan.

Toisinaan voit feta juuston korvata esim katkaravuilla . yhtä hyvä protsku lähde jossa ei juurikaan rasvaa tai hiilareita.

Tällöin lisää suolaa keitin veteen.