Poropata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Poronliha 470 g    599 kcal101 g0 g21 g0 g
Sipuli kuivattu 18 g 6 tl2 rl 49 kcal1,9 g6,3 g0,3 g6,3 g
Fenkoli, annos 100g5 g    1,6 kcal0,1 g0,4 g0 g0,2 g
Korianteri, annos 10g5 g    1 kcal0,1 g0,2 g0 g0,2 g
Chili, jauhettu (), annos 6g2.5 g    8,9 kcal0,3 g1,4 g0,4 g0,9 g
Suola, annos 3g30 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g180 g    50 kcal2 g8,6 g0,7 g5,4 g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g450 g    180 kcal10 g31 g1,8 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Pesto Rosso, Rainbow60 g    228 kcal4 g5,8 g21 g2,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1621 g    1118 kcal119 g53 g45 g16 g
Ravintosisältö / annos162 g    112 kcal12 g5,3 g4,5 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    69 kcal7,4 g3,3 g2,8 g1 g
Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.