Italiankeitto vartissa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Lihaliemikuutio persiljalla (Maggi), annos 11g10 g    27 kcal0,9 g0,6 g2,3 g0 g
Keltainen raketti spagetti, tumma pasta (Myllyn paras), annos 50g50 g    175 kcal6,8 g33 g1,5 g3 g
Herne 70 g   1,2 dl48 kcal3,5 g6,6 g0,3 g2,2 g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g180 g    50 kcal2 g8,6 g0,7 g5,4 g
Kinkkusuikale (Korpela, kevyt), 100g200 g    220 kcal29 g2 g10 g0 g
Tomaattisose tomaattipyree 15 g   0,2 dl11 kcal0,7 g1,9 g0 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1525 g    532 kcal43 g53 g15 g11 g
Ravintosisältö / annos1525 g    532 kcal43 g53 g15 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    35 kcal2,8 g3,4 g1 g0,7 g
Laita vesi kiehumaan liemikuution kera (halutessa lisää laakerinlehti ja muutamia pippureita).

Kiehuvaan liemeen ensin spagetit, anna kiehua hetki.

Sitten pakasteet.

Keitä kunnes ainekset kypsiä.

Mausta tomaattipyreellä.

Lisää kinkku ja kiehauta.

Halutessa viimeistele pizzamausteella.

Suikalejuuresten sijasta voi käyttää myös kasvissuikalesekoitusta.