Kana-makaronikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl248 kcal0 g0 g28 g0 g
Broilerisuikaleet450 g    550 kcal96 g0 g18 g0 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Valkosipuli 40 g10 kpl   43 kcal3,2 g6,5 g0,2 g0,8 g
Makaroni, pasta 300 g  38 rl5,5 dl982 kcal31 g199 g3,3 g10 g
Paprika keltainen 100 g0,6 kpl   30 kcal0,9 g5,1 g0,2 g2 g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g200 g    240 kcal6,6 g10 g20 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Basilika, kuivattu 2 g 2 tl1 rl 5,1 kcal0,3 g0,4 g0,1 g0,8 g
Curryjauhe (-), annos 5g5 g    16 kcal0,5 g2,5 g0,5 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2330 g    2168 kcal141 g233 g71 g18 g
Ravintosisältö / annos233 g    217 kcal14 g23 g7,1 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    93 kcal6 g10 g3 g0,8 g
Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.