Pizzapohja

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hiiva, 50g25 g    15 kcal3,3 g0,3 g0,1 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 325 g  33 rl5 dl1115 kcal33 g228 g3,9 g11 g
Oliiviöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Suola, annos 3g24 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
588 g    1254 kcal36 g228 g18 g11 g
Ravintosisältö / annos37 g    79 kcal2,3 g14 g1,1 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    213 kcal6,2 g39 g3,1 g1,9 g
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.