Mustikkapiirakka by Terveen Hyvää

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Bataattisose pirkka (Lieksan laatuherkut oy), annos 100g100 g    70 kcal1,6 g15 g0,1 g2,7 g
Banaani, kuorittu 65 g0,5 kpl   57 kcal0,7 g12 g0,3 g1,2 g
Kananmuna kuoreton 100 g1,8 kpl   143 kcal13 g0,3 g10 g0 g
Kaurahiutale 35 g  5,8 rl0,9 dl131 kcal5,1 g20 g2,6 g3,5 g
Leivinjauhe 6 g 1,2 tl0,4 rl 11 kcal0,3 g2,3 g0 g0 g
Maitorahka, Valio, 0,3250 g 50 tl17 rl2,5 dl163 kcal28 g11 g0,8 g0 g
Karppisokeri, erytrioli (Yesdeli), annos 10g40 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suomalainen mustikka (Pirkka), annos 200g100 g    38 kcal0,5 g6,4 g0,5 g3,3 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2 g    7,3 kcal0,1 g1,6 g0,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
698 g    619 kcal48 g68 g15 g11 g
Ravintosisältö / annos175 g    155 kcal12 g17 g3,7 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    89 kcal6,9 g10 g2,1 g1,5 g
Alkuperäinen ohje Terveen Hyvää-blogista.

Keitä ja soseuta bataatti, muussaa puolikas banaani, lisää 2 munaa, 1 dl kaurahiutaleita, 100 g rahkasta ja 10 g sokeria ja kaneli.

Sekoita loput 150 g rahkaa ja 30 g sokeria, levitä tainan päälle ja lisää mustikat.

Paista 175 C noin 50 min.