Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 125 g 25 tl8,9 rl1,3 dl671 kcal1,1 g0,9 g75 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Sokeri 64 g21 kpl16 tl5,3 rl3/4 dl259 kcal0 g64 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 49 g  4,9 rl3/4 dl167 kcal5 g34 g0,6 g1,7 g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g140 g    490 kcal20 g78 g10 g0 g
Leivinjauhe 2.5 g 1/2 tl0,2 rl 4,4 kcal0,1 g0,9 g0 g0 g
Mustikka pirkka 200 g200 g    66 kcal2 g13 g2 g0 g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200 g    170 kcal6,2 g9 g12 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
843 g    1939 kcal41 g208 g105 g1,7 g
Ravintosisältö / annos105 g    241 kcal5,1 g26 g13 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    230 kcal4,9 g25 g12 g0,2 g
Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.