Tattarinäkkäri (vhh)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi250 g 50 tl17 rl2,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Voi 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl203 kcal0,3 g0,1 g23 g0 g
Psylliumkuitu, annos 6g6 g    3 kcal0 g0 g0 g5 g
Tattarisuurimo / -jauho 38 g  3,4 rl1/2 dl121 kcal4,5 g23 g0,8 g2,2 g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g25 g    145 kcal5,5 g2,4 g13 g2,6 g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen), annos 100g30 g    189 kcal8,1 g1,2 g17 g1,5 g
Auringonkukansiemen 33 g  2,2 rl1/3 dl196 kcal7,6 g4,2 g16 g2 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g8.5 g    6,4 kcal0,4 g1 g0 g5,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
423 g    873 kcal27 g34 g69 g19 g
Ravintosisältö / annos35 g    72 kcal2,2 g2,8 g5,7 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    206 kcal6,3 g7,9 g16 g4,5 g
Sulata voi veden sekaan.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää veden joukkoon.

Sekoita nopeasti ja kaada samantien pellille ja levitä lusikalla.

Helpompaa ennenkuin taikina turpoaa.

Paista 175* 25-30min.

Leikkaa annospaloiksi pizzapyörällä ja laita takaisin jälkilämpöön kuivumaan, uunin luukku raollaan.