Lohi-juustovuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1000 g    716 kcal18 g144 g2 g11 g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)150 g    270 kcal29 g0,2 g17 g0 g
Aurajuusto58 g    197 kcal12 g0 g17 g0 g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%35 g    98 kcal11 g0,5 g6 g0 g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 55 g6,9 kpl   200 kcal15 g0 g16 g0 g
Flora kevyt ruoka 7%250 g    213 kcal2,5 g11 g18 g0 g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl27 kcal0 g0 g3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1553 g    1720 kcal87 g156 g77 g11 g
Ravintosisältö / annos1553 g    1720 kcal87 g156 g77 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    111 kcal5,6 g10 g5 g0,7 g
Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)