Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 750 g    1661 kcal131 g0 g128 g0 g
Sipuli (käsittelemätön)250 g    68 kcal3,3 g12 g0,5 g4,3 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27 g    243 kcal0 g0 g27 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 98 g  10 rl1,5 dl335 kcal10 g68 g1,2 g3,4 g
Vesi1200 g 240 tl80 rl12 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maustepippuri, annos 1g3 g    0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 0.2 g 0,1 tl  0,6 kcal0 g0,1 g0 g0,1 g
Paprikajauhe 0.7 g 0,4 tl0,1 rl 2,2 kcal0,1 g0,1 g0,1 g0,3 g
Mustapippuri 0.5 g 1/4 tl0,1 rl 1,4 kcal0,1 g0,2 g0 g0,1 g
Suola, annos 3g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2330 g    2310 kcal145 g81 g156 g8,2 g
Ravintosisältö / annos291 g    289 kcal18 g10 g20 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    99 kcal6,2 g3,5 g6,7 g0,4 g
Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.