Juustoinen nakkikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka70 g    57 kcal2,4 g13 g0,7 g0,7 g
Palsternakka 200 g1,3 kpl   127 kcal1 g24 g0,8 g9 g
Porkkana 200 g3,1 kpl   65 kcal1,2 g11 g0,4 g5,1 g
Juuriselleri 100 g0,2 kpl   32 kcal1,3 g4,6 g0,2 g3,1 g
Peruna, keskikokoinen 60g300 g4,3 kpl   180 kcal4,5 g39 g0,3 g2,7 g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl200 g    60 kcal9 g3,8 g0,6 g3,2 g
Sipuli (käsittelemätön)100 g    27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)300 g    700 kcal34 g1,5 g59 g0 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g200 g    560 kcal38 g0 g44 g0 g
Persilja 60 g  30 rl 16 kcal0,8 g0,7 g0,1 g4,8 g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g25 g    23 kcal0,8 g0,9 g1,8 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1755 g    1848 kcal94 g103 g108 g31 g
Ravintosisältö / annos293 g    308 kcal16 g17 g18 g5,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    105 kcal5,4 g5,9 g6,1 g1,7 g
Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)