Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka270 g    945 kcal35 g184 g1,1 g10 g
Ruisjauho Pirkka80 g    244 kcal7,8 g49 g1,6 g12 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaattimurska (Euro shopper)200 g  13 rl2 dl60 kcal2 g8 g0,8 g0,4 g
Kebablastu 300g, pouttu150 g    375 kcal23 g7,5 g29 g1,5 g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g140 g    84 kcal0,6 g21 g0,1 g2 g
Pizzajuusto, valio75 g    255 kcal19 g0 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1131 g    2051 kcal87 g269 g62 g26 g
Ravintosisältö / annos283 g    513 kcal22 g67 g15 g6,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    181 kcal7,7 g24 g5,4 g2,3 g
Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.