Kinkkukastike pastalle ala Tuula

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kevyt kinkkukuutio (Korpela), annos 50g300 g    300 kcal39 g3 g15 g0 g
Voi 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl73 kcal0,1 g0 g8,1 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Omena, ulkomainen, kuorittu 200 g1,3 kpl   89 kcal0,4 g19 g0,2 g3,6 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g250 g    300 kcal5,8 g12 g25 g0 g
Bonjour tuorejuusto 14% valkosipuli (Creme bonjour), annos 20g100 g    80 kcal6 g6,5 g14 g0 g
Maustekurkku sokerisuolattu 100 g1 kpl   20 kcal0,7 g3 g0,1 g1,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1120 g    878 kcal53 g46 g63 g6,4 g
Ravintosisältö / annos187 g    147 kcal8,8 g7,7 g10 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    78 kcal4,7 g4,1 g5,6 g0,6 g
Kuullota sipuli voissa.

Lisää pastan keitinvettä desin verran.

Lisää kinkkukuutiot ja omena sekä ruokakerma.

Anna kiehua muutama minuutti.

Lisää tuorejuusto ja kuutioitu maustekurkku.

Mausta tarvittaessa suolalla.

Tarjoile pastan kera.