Porojauhelihakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Porkkana 165 g2,5 kpl   54 kcal1 g9 g0,3 g4,2 g
Poronliha, paistettu 450 g    900 kcal112 g0 g51 g0 g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g500 g    200 kcal5 g41 g1,5 g0 g
Kasvisfondi fond "du chef" (Knorr), annos 28g28 g    34 kcal0,7 g1,7 g2,5 g0,4 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
2648 g    1188 kcal118 g51 g55 g4,6 g
Ravintosisältö / annos378 g    170 kcal17 g7,3 g7,8 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    45 kcal4,5 g1,9 g2,1 g0,2 g
Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.