Pekoni-tomaattikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale170 g    544 kcal20 g0 g51 g0 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,2 g
Suolasienet (rouskuja)250 g    50 kcal4 g13 g1,3 g0 g
Tomaattimurska, 1 prk800 g  53 rl8 dl214 kcal4,8 g42 g1,6 g11 g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g10 g    2,3 kcal0,1 g0,5 g0 g0 g
Basilika, kuivattu 10 g 10 tl5 rl 25 kcal1,4 g2 g0,4 g4,1 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1652 g    1563 kcal38 g75 g125 g19 g
Ravintosisältö / annos413 g    391 kcal10 g19 g31 g4,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    95 kcal2,3 g4,5 g7,6 g1,1 g
Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.