Kesäkurpitsavuoka by Good Morning

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oliiviöljy, extra virgin, sitia (Gaea), annos 100g8 g    72 kcal0 g0 g8 g0 g
Pirkka naudan jauheliha 400g400 g    912 kcal76 g0 g68 g0 g
Sipulikuutiot Apetit100 g    26 kcal1,2 g4,8 g0,2 g0 g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g26 g    31 kcal0,7 g1,6 g2,3 g0,4 g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g500 g    150 kcal5 g30 g1 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 900 g2,6 kpl   163 kcal5 g23 g3,6 g6,3 g
Rae rasvaton raejuusto (Arla), annos 100g250 g    175 kcal38 g5 g0,8 g0 g
Kananmuna kuoreton 50 g0,9 kpl   71 kcal6,3 g0,2 g5,1 g0 g
Euroshopper Mozzarella125 g    309 kcal22 g1,9 g24 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2359 g    1909 kcal154 g66 g113 g6,7 g
Ravintosisältö / annos295 g    239 kcal19 g8,3 g14 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    81 kcal6,5 g2,8 g4,8 g0,3 g
Alkuperäinen ohje The Good Morning-blogista.

Paista jauheliha öljyssä, lisää sipulit, mausteita maun mukaan (valkosipulia, pizzamaustetta, pippuria), kasvisliemimauste, tomaattikastike.

Sekoita raejuusto ja muna.

Leikkaa kesäkurpitsat ohuiksi levyiksi ja lado uunivuokaan vuorotellen liha- ja juustokastikkeen kanssa.

Laita päälle mozzarellasiivuja.

Paista 200 asteessa 45-60 min. Valuta tarvittaessa ylimääräinen neste pois (jota ei aina tule).