JK1903 Linssikastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)80 g1,5 kpl  0,9 dl22 kcal1 g3,8 g0,2 g1,4 g
Porkkana 100 g1,5 kpl   33 kcal0,6 g5,6 g0,2 g2,6 g
Linssi, punainen, Go Green76 g    247 kcal18 g37 g0,8 g9 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g390 g    164 kcal6,2 g34 g0,4 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Basilika, kuivattu 2 g 2 tl1 rl 5,1 kcal0,3 g0,4 g0,1 g0,8 g
Sokeri 4 g1,3 kpl1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Mustapippuri, annos 1g0.5 g    1,1 kcal0,1 g0,2 g0 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g210 g1,7 kpl   43 kcal1,3 g8 g0,6 g2,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1177 g    654 kcal28 g93 g16 g17 g
Ravintosisältö / annos196 g    109 kcal4,6 g15 g2,7 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    56 kcal2,4 g7,9 g1,4 g1,4 g
Kuori sipuli ja pieni se, kuori porkkana ja raasta.

Huuhtele linssit ja laita kuppiin tuorpoamaan (1dl vettä).

Lämmitä wokki ja laita öljy, sipuli ja porkkana raaste.

Kuullota kasviksia.

Lisää linssit ja loput ainekset wokkiin ja keittele miedolla lämmöllä kypsäksi n. 20 min.