Kinkkujuustosarvet (Marjolasta )

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maito, Kevyt50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl23 kcal1,6 g2,4 g0,8 g0 g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g50 g    170 kcal1 g1,5 g18 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g20 g    146 kcal0,2 g0,2 g16 g0 g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)30 g3,8 kpl   99 kcal8,1 g0 g7,2 g0 g
Psylliumkuitu, annos 6g4 g    2 kcal0 g0 g0 g3,3 g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g5 g    0 kcal0 g0 g0 g5 g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g13 g    15 kcal0,9 g2 g0,4 g8,7 g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g13 g    73 kcal2,7 g1,2 g6,3 g1,3 g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g8.5 g    6,4 kcal0,4 g1 g0 g5,9 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Suola, annos 3g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kinkkusuikale, Portti60 g    75 kcal10 g0,2 g4,2 g0 g
Polar-juusto 15%60 g    156 kcal19 g0 g9 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
324 g    783 kcal44 g12 g61 g24 g
Ravintosisältö / annos54 g    131 kcal7,4 g2,1 g10 g4,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    242 kcal14 g3,8 g19 g7,5 g
Alkuperäisessä ohjeessa oli riisijauhoa, jonka korvasin kaurakuitusella+mantelijauholla.

Samoin alunperin täytteenä oli pestoa ja juustoa, muuta korvasin peston kinkkusuikaleilla.

Nypi voi jauhoihin, lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna tekeytyä jääkaapissa väh. 2h.
Kauli pyöreäksi ja suht' ohueksi.

Jaa osiin, 4-8kpl riippuen siitä minkä kokoisia sarvia haluat.

Levitä täytteet ja rullaa kolmion leveästä päästä alkaen sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä.

Paista 200-225* n. 15min.