Kaalilaatikko VHH (01/14)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali733 g    155 kcal8,8 g25 g1,5 g15 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Vesi300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11 g    31 kcal1 g2 g2,1 g0,1 g
Voi, 1 tl, 5 g20 g    146 kcal0,2 g0,2 g16 g0 g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g700 g    1890 kcal119 g0 g154 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2334 g    3236 kcal163 g41 g266 g18 g
Ravintosisältö / annos292 g    405 kcal20 g5,1 g33 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    139 kcal7 g1,8 g11 g0,8 g
Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.