Minttu-porkkanakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 330 g6 kpl   458 kcal41 g1 g32 g0 g
Sokeri 425 g142 kpl106 tl35 rl5 dl1725 kcal0 g425 g0 g0 g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g45 g    176 kcal0 g44 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 730 g  73 rl11 dl2505 kcal74 g511 g8,8 g26 g
Leivinjauhe 0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 180 g 36 tl13 rl2 dl1592 kcal0 g0 g180 g0 g
Porkkana 450 g6,9 kpl   147 kcal2,8 g25 g0,9 g12 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
54 annosta
2160 g    6602 kcal119 g1006 g222 g37 g
Ravintosisältö / annos40 g    122 kcal2,2 g19 g4,1 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    306 kcal5,5 g47 g10 g1,7 g
Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.