Chili con carne HS

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 500 g    764 kcal97 g0 g42 g0 g
Paprika keltainen 300 g1,8 kpl   90 kcal2,8 g15 g0,6 g6 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)200 g  13 rl2 dl70 kcal3,2 g14 g0,2 g2,8 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Chili paprika punainen20 g    8 kcal0,4 g1,8 g0 g0 g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2 g    18 kcal0 g0 g2 g0 g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 100 g 20 tl6,7 rl1 dl19 kcal0,3 g1 g0 g0 g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g230 g    198 kcal12 g37 g0,7 g17 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1467 g    1210 kcal117 g76 g46 g28 g
Ravintosisältö / annos1467 g    1210 kcal117 g76 g46 g28 g
Ravintosisältö / 100g100 g    82 kcal8 g5,2 g3,1 g1,9 g
Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.