Jauhelihamakaroniloota

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras180 g    630 kcal24 g118 g5,2 g11 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900 g    1494 kcal171 g0 g90 g0 g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Sipuli (kuorittu)132 g2,4 kpl  1,5 dl36 kcal1,7 g6,3 g0,3 g2,2 g
Kananmuna kuoreton 290 g5,3 kpl   414 kcal36 g0,9 g30 g0 g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g750 g    188 kcal25 g22 g0 g0 g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g180 g    50 kcal2 g8,6 g0,7 g5,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2442 g    2901 kcal260 g156 g136 g18 g
Ravintosisältö / annos407 g    484 kcal43 g26 g23 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    119 kcal11 g6,4 g5,6 g0,8 g
Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.