Bolognese-kastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100 g    166 kcal19 g0 g10 g0 g
Tomaattimurska, 1 prk100 g  6,7 rl1 dl27 kcal0,6 g5,3 g0,2 g1,4 g
Sipuli (kuorittu)10 g0,2 kpl  0,1 dl2,7 kcal0,1 g0,5 g0 g0,2 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.8 g    7,3 kcal0,3 g0,3 g0,6 g0 g
Basilika, kuivattu, annos 2g0.5 g    0,9 kcal0,1 g0,1 g0 g0,2 g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.3 g    9 kcal0 g0 g1 g0 g
Vesi75 g 15 tl5 rl3/4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri, annos 1g0.3 g    0,7 kcal0 g0,1 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
290 g    214 kcal20 g6,3 g12 g1,8 g
Ravintosisältö / annos290 g    214 kcal20 g6,3 g12 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    74 kcal6,9 g2,2 g4,1 g0,6 g
1. Kuullota isossa pannussa 40 g sipulisilppua 5 g Oivariinissa.

2. Lisää 400 g paistijauhelihaa, ruskista.

3. Lisää joukkoon 400 g tomaattimurskaa, 2-3 dl vettä.

Kasvisliemikuutio, mustapippuria ja basilikaa.

4. Anna hautua miedolla lämmöllä 10 min.