Tonnikalapasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pirkka makaroni50 g    175 kcal6,5 g35 g1 g0 g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk125 g  13 rl2,3 dl125 kcal29 g0 g0,6 g0 g
Paprika keltainen 45 g0,3 kpl   14 kcal0,4 g2,3 g0,1 g0,9 g
Paprika, punainen50 g    13 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Oliiviöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
275 g    371 kcal36 g40 g6,9 g1,9 g
Ravintosisältö / annos275 g    371 kcal36 g40 g6,9 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    135 kcal13 g14 g2,5 g0,7 g
Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.