Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g500 g    165 kcal3 g28 g1 g13 g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)45 g    284 kcal0 g0 g32 g0 g
Suola, annos 3g2.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Hunaja 40 g 5,7 tl2 rl0,3 dl132 kcal0,2 g32 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
588 g    581 kcal3,2 g60 g33 g13 g
Ravintosisältö / annos118 g    117 kcal0,6 g12 g6,5 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    99 kcal0,5 g10 g5,5 g2,1 g
500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.