Kavislasagnette

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)220 g4 kpl  2,4 dl59 kcal2,9 g11 g0,4 g3,7 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Herkkusieni 215 g14 kpl  7,2 dl34 kcal4,5 g0,6 g0,7 g3,2 g
Paprika, punainen250 g    64 kcal2,3 g12 g1 g5 g
Kesäkurpitsa140 g0,4 kpl   24 kcal0,6 g3,5 g0,8 g1 g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras500 g    1600 kcal69 g290 g16 g41 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa160 g    480 kcal37 g0 g37 g0 g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto125 g    350 kcal24 g0 g28 g0 g
Kasvisliemikuutio 22 g2 kpl   67 kcal2,1 g3 g5,2 g0,4 g
Vesi1100 g 220 tl73 rl11 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaattimurska 740 g  49 rl7,4 dl218 kcal4,1 g39 g1,5 g14 g
Soijarouhe, tumma, 30g66 g    213 kcal33 g20 g0,3 g3,6 g
Rypsiöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
3568 g    3258 kcal180 g381 g105 g72 g
Ravintosisältö / annos3568 g    3258 kcal180 g381 g105 g72 g
Ravintosisältö / 100g100 g    91 kcal5,1 g11 g3 g2 g
2 isoa sipulia
1 valkosipuli
3 isoa herkkusientä
1/2 kesäkurpitsa
1 paprika
rypsiöljyä
1,1 l vettä
2 dl soijarouhetta
2 pkt tomaattimurskaa
2 kasvisliemikuutiota
1/2 pkt koskenlaskijaa
oreganoa, mustapippuria ja suolaa
1 ps pastaa

Kattilaan muut paitsi pasta ja juusto.

Kuumenna ja anna kypsyä hetken aikaa.

Lisää juusto ja lopulta hetkeksi pasta.

Kaada seos vuokaan ja päälle juustoraastetta.

200c 35min.