Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 500 g1,4 kpl   175 kcal23 g10 g1,5 g13 g
Kukkakaali 500 g0,8 kpl  13 dl120 kcal9 g11 g1,5 g12 g
Broilerisuikale, keskiarvo 500 g   5 dl609 kcal106 g0 g20 g0 g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli200 g    360 kcal10 g13 g30 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g150 g    435 kcal50 g0 g26 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2050 g    2379 kcal202 g40 g149 g24 g
Ravintosisältö / annos342 g    397 kcal34 g6,7 g25 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    116 kcal10 g2 g7,2 g1,2 g
Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.