Gluteeniton mustikkamuffinssi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 225 g4,1 kpl   321 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Sokeri 160 g53 kpl40 tl13 rl1,9 dl649 kcal0 g160 g0 g0 g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 200 g 40 tl13 rl2 dl142 kcal6 g10 g8,8 g0 g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen200 g    1440 kcal2 g2 g160 g0 g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g292 g    1022 kcal10 g237 g2,9 g8,8 g
Leivinjauhe 17 g 3,4 tl1,1 rl 30 kcal0,9 g6,4 g0 g0,1 g
Vanilliinisokeri, teelusikka25 g    100 kcal0 g25 g0 g0 g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g296 g    101 kcal1,5 g19 g1,8 g10 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
40 annosta
1415 g    3805 kcal49 g459 g197 g19 g
Ravintosisältö / annos35 g    94 kcal1,2 g11 g4,9 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    269 kcal3,4 g32 g14 g1,3 g
Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.