Kalakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli 79 g1,4 kpl  0,9 dl24 kcal1 g3,8 g0,2 g1,3 g
Peruna, vanha, kuorittu 519 g8,7 kpl   395 kcal10 g80 g1 g5,2 g
Seiti pakaste 300 g    233 kcal53 g0 g2,1 g0 g
Voi 11 g 2,2 tl0,8 rl0,1 dl80 kcal0,1 g0 g8,9 g0 g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g28 g    36 kcal1,3 g6,2 g0,7 g0,6 g
Vesi, vesijohtovesi 1300 g 260 tl87 rl13 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g133 g    53 kcal1,2 g8,2 g0,3 g3,7 g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g153 g    69 kcal4,6 g7,3 g2,3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2523 g    890 kcal71 g106 g16 g11 g
Ravintosisältö / annos505 g    178 kcal14 g21 g3,1 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    35 kcal2,8 g4,2 g0,6 g0,4 g
Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)