Sitruuna-kookoskakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g11 g    42 kcal0,2 g10 g0 g0 g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g50 g    291 kcal11 g4,8 g25 g5,2 g
Kookoshiutale 25 g  5 rl0,7 dl165 kcal2 g1,6 g16 g4,1 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Leivinjauhe 7.5 g 1,5 tl1/2 rl 13 kcal0,4 g2,8 g0 g0 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5 g    16 kcal0,6 g3 g0,4 g1,4 g
Sitruunamehu, laimentamaton30 g    6,3 kcal0,1 g0,5 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
246 g    721 kcal28 g31 g53 g11 g
Ravintosisältö / annos41 g    120 kcal4,7 g5,2 g8,9 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    293 kcal11 g13 g22 g4,3 g
Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sulatettu voi, sekoita tasaiseksi.

Kaada 24cm:n irtopohjavuokaan, joka on voideltu ja leivitetty mantelijauholla.

Paista 15min. 200 asteessa.

Voisi olla hyvää täytekakkupohjanakin, jos tekisi tupla-annoksen.