Minttuiset suklaacookiet

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g125 g    913 kcal1,3 g1,3 g100 g0 g
Fariinisokeri75 g    305 kcal0 g75 g0 g0 g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g38 g    150 kcal0 g37 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu136 g2,3 kpl   171 kcal15 g0,4 g12 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 163 g  16 rl2,5 dl558 kcal17 g114 g2 g5,7 g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten50 g    165 kcal12 g23 g11 g5,5 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10 g    40 kcal0 g10 g0 g0 g
Leivinjauhe 2.5 g 1/2 tl0,2 rl 4,4 kcal0,1 g0,9 g0 g0 g
Taloussuklaa, Fazer100 g    515 kcal3,9 g56 g30 g5,3 g
Suklaasydän (Panda), annos 150g100 g    486 kcal5,8 g68 g21 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
799 g    3306 kcal55 g385 g176 g17 g
Ravintosisältö / annos40 g    166 kcal2,7 g19 g8,8 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    414 kcal6,8 g48 g22 g2,1 g
Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.