Porkkana-inkiväärikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g450 g6,9 kpl   126 kcal2,7 g27 g0,9 g11 g
Punasipuli, kuorittu, 100g100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka54 g    5,9 kcal0,6 g0,6 g0,1 g0,5 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7 g1,8 kpl   7,3 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Inkivääri, tuore, silputtu16 g    13 kcal0,3 g2,8 g0,1 g0,3 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Vesi800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10 g    26 kcal1,3 g1,2 g1,8 g0 g
Mustapippuri 5 g 2,5 tl0,7 rl 14 kcal0,5 g1,9 g0,2 g1,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
1452 g    309 kcal7,3 g39 g13 g15 g
Ravintosisältö / annos207 g    44 kcal1 g5,6 g1,9 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    21 kcal0,5 g2,7 g0,9 g1 g
Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.