Pizza (karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 275 g5 kpl   392 kcal34 g0,8 g28 g0 g
Tonnikala vedessä 50 g  5 rl0,9 dl52 kcal11 g0 g0,8 g0 g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)20 g    9 kcal0,3 g1,6 g0,2 g0,3 g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)50 g6,3 kpl   165 kcal14 g0 g12 g0 g
Tomaatti, tuore50 g0,4 kpl   10 kcal0,3 g1,9 g0,2 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
445 g    629 kcal60 g4,3 g41 g1 g
Ravintosisältö / annos111 g    157 kcal15 g1,1 g10 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    141 kcal13 g1 g9 g0,2 g
Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.