Itse tehty kebab

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1000 g    2214 kcal175 g0 g170 g0 g
Aromisuola (5g)45 g    25 kcal0,3 g4,7 g0,5 g0,9 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1047 g    2245 kcal176 g5,5 g171 g1,4 g
Ravintosisältö / annos1047 g    2245 kcal176 g5,5 g171 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    214 kcal17 g0,5 g16 g0,1 g
Mausteet sekoitetaan jauhelihaan.

Seoksesta muotoillaan tanko, joka kiedotaan tiiviisti vahvaan folioon.

Kypsennetään uunipellin päällä uunin keskitasolla 100 asteessa noin 4 tuntia.

Annetaan vetäytyä vielä puoli tuntia uunista oton jälkeen ennen folion avaamista.

Vinkkinä että kannattaa pistää leivinpaperi uunipellille kun foliosta tulee nestettä ulos.