Kaaliloota VHH

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali955 g    202 kcal12 g33 g1,9 g20 g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g400 g    480 kcal76 g0 g20 g0 g
Sipuli (kuorittu)82 g1,5 kpl  0,9 dl22 kcal1,1 g3,9 g0,2 g1,4 g
Valkosipuli 11 g2,8 kpl   12 kcal0,9 g1,8 g0,1 g0,2 g
Mustapippuri 3 g 1,5 tl0,4 rl 8,4 kcal0,3 g1,1 g0,1 g0,8 g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )8 g    72 kcal0 g0 g8 g0 g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki200 g    170 kcal2,8 g8,8 g14 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1659 g    966 kcal93 g48 g44 g23 g
Ravintosisältö / annos332 g    193 kcal19 g10 g8,9 g4,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    58 kcal5,6 g2,9 g2,7 g1,4 g
1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!