Turskakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Turska 300 g0,1 kpl   229 kcal52 g0 g2,1 g0 g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g750 g    488 kcal13 g90 g0 g0 g
Palsternakka 150 g1 kpl   95 kcal0,8 g18 g0,6 g6,8 g
Kalaliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1,1 g3,7 g1,5 g0,1 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,7 kcal0,2 g0,8 g0 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2213 g    851 kcal67 g112 g4,2 g7,4 g
Ravintosisältö / annos443 g    170 kcal13 g22 g0,8 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    38 kcal3 g5,1 g0,2 g0,3 g
Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku