Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g200 g    130 kcal6,6 g9 g7,8 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g300 g    1044 kcal11 g243 g3 g9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
9 annosta
610 g    1331 kcal31 g252 g22 g9 g
Ravintosisältö / annos68 g    148 kcal3,4 g28 g2,5 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    218 kcal5,1 g41 g3,6 g1,5 g
1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.