Juustopekonimuffinssit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g300 g  30 rl4,6 dl1080 kcal39 g210 g6,3 g11 g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 150 g19 kpl   547 kcal42 g0 g43 g0 g
Oliiviöljy 40 g 8 tl2,9 rl0,4 dl354 kcal0 g0 g40 g0 g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot140 g    406 kcal20 g1,4 g36 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu120 g2 kpl   151 kcal13 g0,4 g11 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250 g 50 tl17 rl2,5 dl83 kcal8,3 g12 g0 g0 g
Basilika, tuore 60 g  30 rl4,6 dl16 kcal1,9 g0,6 g0,5 g1 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1080 g    2658 kcal125 g228 g137 g13 g
Ravintosisältö / annos68 g    167 kcal7,9 g14 g8,6 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    246 kcal12 g21 g13 g1,2 g
Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa