Mansikka-raparperipiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1200 g    1669 kcal133 g4,8 g125 g0 g
Sokeri 425 g142 kpl106 tl35 rl5 dl1725 kcal0 g425 g0 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl150 g    1350 kcal0 g0 g150 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 325 g  33 rl5 dl1115 kcal33 g228 g3,9 g11 g
Leivinjauhe 30 g 6 tl2 rl 53 kcal1,6 g11 g0 g0,2 g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g30 g    117 kcal0 g29 g0 g0 g
Raparperi 500 g3 kpl  8,3 dl168 kcal3,5 g28 g0,5 g7 g
Mansikka 340 g  34 rl6,8 dl158 kcal1,7 g29 g0,7 g6,5 g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g100 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
75 annosta
3100 g    6356 kcal173 g754 g280 g25 g
Ravintosisältö / annos41 g    84 kcal2,3 g10 g3,7 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    205 kcal5,6 g24 g9 g0,8 g
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat