Parsakaali-aurajuustokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Aurajuusto150 g    510 kcal30 g0 g44 g0 g
Sipuli 100 g1,8 kpl  1,1 dl30 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Parsakaali brokkoli 500 g1,4 kpl   175 kcal23 g10 g1,5 g13 g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)20 g    54 kcal2,4 g2,6 g3,8 g0 g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g100 g    318 kcal2,3 g3 g33 g0 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
880 g    1098 kcal60 g22 g82 g14 g
Ravintosisältö / annos293 g    366 kcal20 g7,3 g27 g4,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    125 kcal6,8 g2,5 g9 g1,6 g
Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.