Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)360 g    238 kcal54 g0 g2,5 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8 g2 kpl   8,3 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Chili paprika punainen23 g    9 kcal0,5 g2 g0 g0 g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka50 g    5,5 kcal0,6 g0,6 g0,1 g0,5 g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g400 g    92 kcal5,6 g14 g1,6 g0 g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk15 g    5,9 kcal0,3 g1,1 g0 g0,8 g
Kasvisliemikuutio, Knorr10 g    28 kcal0,8 g1 g2,4 g0,2 g
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Basilika, tuore 13 g  6,5 rl1 dl3,5 kcal0,4 g0,1 g0,1 g0,2 g
Valkopippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,7 kcal0,2 g0,8 g0 g0,5 g
Sitruunamehu, laimentamaton75 g    16 kcal0,2 g1,2 g0 g0,1 g
Oliiviöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1220 g    549 kcal64 g24 g21 g3,4 g
Ravintosisältö / annos305 g    137 kcal16 g6 g5,2 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    45 kcal5,2 g2 g1,7 g0,3 g
Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.