Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 580 g4 kpl  7,3 dl226 kcal5,8 g39 g1,5 g11 g
Mustikka metsä- 150 g  13 rl2,5 dl66 kcal0,8 g10 g0,9 g5 g
Vadelma 120 g  12 rl2,4 dl49 kcal1,2 g4,9 g1 g4,4 g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa130 g    65 kcal0,9 g14 g0 g0,7 g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g30 g    96 kcal0,3 g23 g0 g0 g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 200 g 40 tl13 rl2 dl69 kcal6,1 g10 g0,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1210 g    571 kcal15 g102 g3,6 g21 g
Ravintosisältö / annos303 g    143 kcal3,8 g25 g0,9 g5,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    47 kcal1,2 g8,4 g0,3 g1,7 g
Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.