Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500 g    830 kcal95 g0 g50 g0 g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g400 g    100 kcal5,2 g17 g0,8 g0 g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g300 g    1011 kcal38 g202 g6 g18 g
Kananmuna kuorineen punnittu272 g4,5 kpl   343 kcal30 g0,8 g25 g0 g
Persilja60 g    7,2 kcal0,8 g0,7 g0,1 g4,8 g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta50 g    229 kcal20 g0 g16 g0 g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g100 g    25 kcal0 g0 g0 g0 g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g100 g1,5 kpl   28 kcal0,6 g6 g0,2 g2,5 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1897 g    2734 kcal190 g231 g113 g27 g
Ravintosisältö / annos316 g    455 kcal32 g38 g19 g4,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    144 kcal10 g12 g5,9 g1,4 g
Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.