Kuhaa kookoskastikkeessa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7 g1,8 kpl   7,3 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g400 g    608 kcal7,2 g11 g60 g0 g
Chili paprika punainen1 g    0,4 kcal0 g0,1 g0 g0 g
Sipuli 196 g3,6 kpl  2,2 dl59 kcal2,5 g9 g0,4 g3,3 g
Kuha (Kela 1989), annos 100g406 g    394 kcal76 g0 g9 g0 g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)200 g    60 kcal2 g12 g0,4 g2 g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g10 g    88 kcal0 g0 g10 g0 g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g15 g    5,6 kcal0,8 g0,7 g0 g0 g
Soijakastike 15 g 2,5 tl0,8 rl0,1 dl9 kcal0,8 g1,4 g0 g0 g
Katkarapu 200 g100 kpl  4 dl137 kcal29 g0 g2,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1450 g    1368 kcal119 g36 g82 g5,4 g
Ravintosisältö / annos290 g    274 kcal24 g7,1 g16 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    94 kcal8,2 g2,4 g5,6 g0,4 g
1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.